2009.12.23. 08:22

Olvasóim!

Ha vagytok még egyáltalán az éterben, akkor válaszoljatok! Írjatok kommentet, legyen az jó vagy rossz;  mert más különben nem posztolok többet. Remélem ez elég ijesztő.

 

Puszi

A bejegyzés trackback címe:

https://lovelita-usa.blog.hu/api/trackback/id/tr981617324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apukám 2009.12.23. 18:30:50

Ne üsd fel a Holdat, Picilány! Az írásaidat-tudom(!)- változatlanul sokan olvassák. Sokkal többen,mint amennyien kommentelni szeretnek.A blogolás ráadásul nem is feltétlenül párbeszédes műfaj.Legalábbis nem az író és olvasó közötti. A körülményes regisztráció,meg bejelentkezés is többeket lebeszél erről. A lényeg mégis inkább az, hogy Te magad élvezd ezt a fajta "megélem és közvetítem Nektek" történetírást. Mert az élmények gyűlnek, de a múló idő bizony szorgosan koptatja, az emlékezet pedig módszeresen torzítja azokat. Így hát, ha a pillanat varázsát dobozba szeretnéd zárni a későbbiekre,vagy az utánad következőkre, késlekedés nélkül papírra (akarom mondani, számítógépre)kell vetned valamennyit. Mi olvasók pedig szerencsések vagyunk, hogy mindezt megosztod velünk! Boldog Karácsonyt Neked, és valamennyi Olvasódnak!

lovelita 2009.12.25. 00:18:17

Köszönöm apus, valószínűleg igazad van ezeket illetően.. Néha csak jó lenne valamiféle visszajelzést kapni arról amit csinálook. Ki mennyire és miért szereti, stb. De nem baj megelégszem ezzel is, hisz nekem is jó, hogy ezeket az élményeket van kivel/kikkel megosztanom. Puszilok mindenkit, és boldog karácsonyt!

nf 2009.12.25. 18:58:35

Kedves Dóri!
Folyamatosan olvasom írásaidat, igazi rajongód vagyok. Mindenkinek lelkesen ajánlom.Legyél kitartó, írjál Nekünk még sok élménybeszámolót. Boldog ünnepeket kívánunk Neked!
Puszil Runci anyu

Gre-an 2009.12.26. 14:40:11

Helló Kislány:))

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!!!
Ne hagyhatod abba az írást:))) Én is sokat olvasom/mikor tudok egy kis huncut punitól/, de nem mindig marad ídőm reagálni. Attól még itt vagyunk:))))
sok puszi.

lovelita 2009.12.27. 21:04:23

Runci anyu! Köszönöm, hogy Te is terjeszted az igét, hálás vagyok érte! Majdha kiadom könyvbe, küldök nektek díszkiadást :P haha. Továbbra se feledkezzetek el rólam, próbálom elcsípni az időt, néha sikertelenül, ezért ennyire a régmúltban játszódnak az események. :) Remélem szép karácsonyotok volt, és hogy még szebb és boldogabb új évnek néztek elébe! Puszi az egész családnak.

lovelita 2009.12.27. 21:07:53

Ani és Grétus!
De édesek vagytok, legalább így Grécica se feledkezik el rólam teljesen. :) Tűkön ülve várom a csomagot, nagyon izgulok, hogy mikor jön már végre. Meglepetést kértem Imitől, így aztán továbbra sem tudom, mit tartalmaz a dobozka; de már lyukas az oldalam! :)
Láttam a kis boszorkát mekkorát nőtt, és hogy hogy dumál, tündéri komolyan. Sajnálom, hogy nem láthatom élőben, csak így kamerán, de már csak picivel több, mint 5 hónap :P
Vigyázzatok magatokra, legyetek jók! Puszi nektek!

Gre-an 2010.01.05. 21:45:10

@lovelita: Nagyon telik az idő:))hamarosan újra itt leszel velünk. Addig pedig csak tessék tanulni:)))
Hihetetlen, hogy már nemsokára túl vagy a felén. Még csak most indultál el:)
sok-sok puszi.
süti beállítások módosítása